Informatie
RadioNED voor de iOS en tvOS bied je de mogelijkheid om meer dan 350 radiostations van Nederlandse bodem digitaal te beluisteren via jouw iPhone, iPad of AppleTV. Check Facebook/radioNED voor een overzicht van alle radiostations.

RadioNED levert veel extra functionaliteit:
Wil je meer informatie over een radiostation? Druk dan lang op een tegeltje van een radiostation en bekijk het logo, de zendernaam, de slogan van de zender, de “biografie” en het aantal luisteraars dat momenteel luisteren. En deel jouw favoriete zender via jouw sociale media met de deelknop.

De radiostations zijn gegroepeerd: alfabetisch van a tot z, alfabetisch van z tot a of op genre: landelijke zenders, regionale zenders, 70s, 80s, 90s, 00s, dance of feestdagen (sinterklaas, kerst en carnaval).

Maak je eigen lijst met favoriete radiostations aan. Klik lang op een radiostation om deze als favoriet aan te merken. Via de favoriet-button kun je snel naar jouw favoriete radiostation. Uitgeluisterd? Uiteraard kun je een radiostation ook weer verwijderen uit de lijst. Zet iCloud Sync aan via instellingen, zodat je favorieten op al je devices gesynchroniseerd worden. Handig 😉

Zet een wekker en/of een timer zodat je wakker wordt en/of i slaap valt met je favoriete radiostation.

Tijdens het luisteren naar een radiostation wordt het logo van het radiostation, naam en slogan weergegeven in de mediaplayer van iOS.

Ben je tevreden over radioNED laat dan 5 sterren achter in de AppStore.

Met dank aan: Steven Nolten, David Megens, Simon Michels, Jordan Piersma en Esther Scheij van de opleiding Multi-media, Art & Performance van het Koning Willem I College voor het interface ontwerp.

Privacy policy
RadioNED verzamelt geen persoonlijke informatie.