Dé Gamification conferentie van Nederland op 9 oktober bij het Koning Willem I College

Op dinsdag 9 oktober 2018 vindt dé Gamification conferentie van Nederland plaats op het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch:

Docenten(teams) die het onderwijs nog uitdagender willen maken voor hun studenten zijn van harte welkom op Gamification Conferentie 2018.

Gamification
Dit is een didactische tool voor mbo docenten om studenten in lessen, projecten en leerprocessen te motiveren. Denk hierbij aan:

• Werkvormen met game elementen om leerinhoud aan te bieden of te herhalen.
• Een hoofdstuk uit een methodeboek in de vorm van een game te spelen.
• Een project in de vorm van een spelconcept te gieten.

Tijdens de Gamification Conferentie 2018 wordt u door middel van korte keynotes, workshops en een Open Space geïnformeerd over de praktijk. Zo is er veel aandacht voor escaperooms, fysieke spelconcepten en games die u hand-ons kunt uitproberen. Ook zijn er workshops waarin u leert om een eigen spelconcept te ontwerpen. Ontmoet tijdens de conferentie collega’s van andere KWIC onderwijsafdelingen en docenten van andere (mbo) scholen in Nederland.

Datum en locatie
De conferentie vindt plaats op dinsdag 9 oktober a.s. in School voor de Toekomst, 10.00-16.00 u. bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

Er ligt een compleet dagprogramma voor u klaar. Verzorgt u op deze dag onderwijs? U kunt zelf bepalen wanneer u komt en welk gedeelte van het programma u wilt volgen. Meld u zich a.u.b. wel van te voren aan in verband met de organisatie van de conferentie.

Aanmelden
Via Missionstart.nl.

Betrokken inhoudsdeskundigen
Inez Groen (Fontys Hogescholen) / Dagvoorzitter
Michiel van Eunen (Performance Solutions) / Keynote spreker
Gerben Bakker en Stijn Folkert (SG Melachton Rotterdam) / Keynote sprekers
Frank Leoné (Donders Instituut voor Brein, Cognitie en Gedrag)
Rob Hulsen en Jeffrey Lanters (Hulan Studio)
Maarten Stevens (8D Games)
Tobias Staaby (Nordahl Grieg Videregående Skole)
Overige ambassadeurs van Mission Start en inspiratoren