Interesse in de ervaringen van 5 Opleidingsscholen? Lees het magazine: ‘5x Sterker’

Vorige week berichtte ik over de conferentie 5x sterker in mijn post: ‘Uitwisselen van ervaringen van opleidingsscholen op conferentie: ‘5X sterker’‘.

Op de conferentie werd het magazine: ‘5x Sterker’ gelanceerd. In dit magazine laten vijf opleidingsscholen zien hoe zij deze uitdaging zijn aangegaan. De Academische Opleidingsschool West-Brabant, de Zeeuwse Academische Opleidingsschool, het Koning Willem I College, de Academische Opleidingsschool Midden-Brabant en de Academische Opleidingsschool Noordoost-Brabantdoen doen verslag van hun ervaringen. Leraren, schoolopleiders, lerarenopleiders, projectleiders, coördinatoren en schoolleiders vertellen wat ze hebben gedaan en wat dat aan nieuwe inzichten en producten heeft opgeleverd.

Een staalkaart van inspirerende ervaringen!