Start je les over mediawijsheid met een van deze introductievideo’s!

Via de edublog Free Technology for Teachers werd ik geattendeerd op een nieuwe video van Common Craft over Piracy Online. Een mooie video die als introductie op wet- en regelgeving op het internet gebruikt kan worden.

Common Craft heeft meer interessant video’s gemaakt, zoals onderstaande video over netneutraliteit.

Andere interessante video’s zijn: RSS in plain English, Wiki in plain English, Social Networking in plain English, Blogs in plain English, Twitter in plain English, Sociale Media in plan English en Augmented Reality. Video’s die erg handig zijn om in lessen mediawijsheid te gebruiken.


Wil je meer informatie over mijn boek ‘Mediawijsheid in de klas’ surf dan naar Mediawijsheidindeklas.nl. Wil je het boek aanschaffen? Dan kan dat onder andere bij OnderwijsboekManagementboek of Bol.com.