‘#Mediawijsheid in de klas’ bij regiobijeenkomst MediaPakt op 11 april in Eindhoven

Cubiss heeft in november 2016 het MediaPakt gelanceerd; een lerend netwerk dat ervoor zorgt dat mediawijsheid binnen het onderwijs structureel aandacht krijgt.

Een van de activiteiten die georganiseerd worden zijn de zogenaamde regiobijeenkomsten. De regiobijeenkomsten vinden plaats bij diverse scholen. Zij zetten de deuren voor je open voor een interactief programma vol praktische voorbeelden en -handvaten, waardoor je meteen gericht met mediawijsheid aan de slag kunt. De praktijkvoorbeelden komen uit diverse onderwijslagen en bieden voor iedereen inspiratie.

Voor de komende periode zijn er drie regiobijeenkomsten gepland: 15 maart in Roosendaal, 30 maart in Tilburg en 11 april in Eindhoven. De opzet van de regiobijeenkomsten kennen eenzelfde kop en staart. Het middengedeelte wordt steeds wisselend in gevuld. In Roosendaal spreekt Frans Houter. In Eindhoven mag ik de aanpak van ons college toelichten.

Aanmelden

Wil je een van de regiobijeenkomsten bijwonen, dan kun je je aanmelden via bovenstaande knop: