Podcast met Don Zuiderman over: ‘#Mediawijsheid in de klas’

PodcastDonZuidermanDon Zuiderman heeft ondertussen een indrukwekkend rijtje onderwijsmensen geïnterviewd. Ik heb een groot aantal van zijn podcasts beluisterd. Voor mij een waardevolle bron van nieuwe kennis en inzichten die ik tijdens mijn ritje op de fiets naar school tot me mag nemen ;-))

Voor mij een eer dat ik te gast mag zijn in zijn 25e podcast:

In mijn 25e podcast praat ik met Patrick Koning, auteur van het boek Mediawijsheid in de klas en werkzaam onder andere als leraar Mediawijsheid bij het Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch. Samen praten we over mediawijsheid als vak op school. Wat zijn de uitdagingen, kansen en risico’s. En wat werkt wel/niet bij de doelgroep?

Wil je de podcast beluisteren, dan kan dat op DonZuiderman.nl of door op onderstaande afspeelmogelijkheid te klikken.