Interessant Digitaal Magazine: Mediawijsheid in het MBO van Cubiss

Afgelopen wweek lanceerde Cubiss het eerste digitale magazine over mediawijsheid: Mediawijsheid in de het MBO. Het magazine heeft interviews met onder andere Henri Kuunders, Sanne Coomans, Don Zuiderman, Helprich ten Heuw, Karin Winters en mijzelf.

DigitaalMagazine Cubiss

Ik vind het erg leuk dat ook mijn collega Henri Kuunders en een van zijn studenten, Sanne Coomans aan het woord komen. Henri Kuunders is een van de twee collega’s die bij de Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College het vak mediawijsheid geeft op basis van het ontwikkelde materiaal. Op de foto zie je een van zijn klassen die trots zijn op het behaalde certificaat Mediawijsheid ;-))

Wil je meer informatie over mijn boek ‘Mediawijsheid in de klas’ surf dan naar Mediawijsheidindeklas.nl. Wil je het boek aanschaffen? Dan kan dat onder andere bij OnderwijsboekManagementboek of Bol.com.