Indringende video over pesten: Wat nu weer Tessa?

Binnen het Koning Willem I College ben ik samen met een aantal collega’s bezig om een nieuw pestprotocol op te stellen voor ons college. In het kader hiervan kreeg ik onderstaande tip over de video: Wat nu weer Tessa?

Wat nu weer Tessa?

Na maanden hard werken presenteert MBG de film "Wat nu weer Tessa?". De film is, op initiatief van Otto Gordijn, in het leven geroepen om bewustwording over het onderwerp (online)pesten te verspreiden. Vandaag de dag, vooral door het gebruik van social media, is pesten een actueel onderwerp. Het is belangrijk om te beseffen dat pesten overal is en verregaande gevolgen kan hebben. Wij voelen dan ook de noodzaak om met deze film deze boodschap massaal te verspreiden en het gesprek aan te gaan. Daar vragen we ook jullie hulp bij. Deel deze film, verspreid het woord. Wees actief, sta net als ons tegen pesten!

Posted by Wat nu weer Tessa? on Monday, February 29, 2016

Ik wil hem graag via deze weg delen. Wellicht kun je er in je lessen gebruiken van maken.