Handig: Presentaties van lessen “Participeren” bij boek ‘Mediawijsheid in de klas’ online beschikbaar als DLC

In het boek Mediawijsheid in de klas bouw ik mediawijsheid stap-voor-stap op van een uitgebreide kennismaking met elkaars mediagebruik en het begrip mediawijsheid, via consumeren en participeren, naar produceren.

Als extra service bij het boek Mediawijsheid in de klas zijn vanaf vandaag voor de lessen behorende bij ‘participeren’ de presentaties die ik gebruik beschikbaar.

DLC

De totale set van 15 presentaties is voor eind van dit schooljaar beschikbaar. Doe er je voordeel mee ;-))

Wil je meer informatie over het boek ‘Mediawijsheid in de klas’ surf dan naar Mediawijsheidindeklas.nl. Wil je het boek aanschaffen? Dan kan dat onder andere bij OnderwijsboekManagementboek of Bol.com.