Gidsen gezocht!

Vandaag heb ik een korte keynote mogen geven op het symposium: de Mediawijze Professional van Windesheim. In de keynote probeer ik de noodzaak van mediawijze professionals in het onderwijs duidelijk te maken.

Aan de hand van de metafoor van de vier dimensies (van William Knoke) ga ik in op de noodzaak van gidsen die ons (steeds) helpen de nieuwe wereld eigen te maken. In het verleden waren deze gidsen noodzakelijk. En nu ook. De mediawijze gids 😉 … en uiteraard ga ik in op het Mediawijsheidcompetentie-model dat als kompas de gids richting geeft, de must van een én-én-aanpak en sluit ik af met een hart onder de riem: #FAIL bestaat niet!

Wil je meer informatie over het boek ‘Mediawijsheid in de klas’ surf dan naar Mediawijsheidindeklas.nl. Wil je het boek aanschaffen? Dan kan dat onder andere bij Onderwijsboek, Managementboek of Bol.com.