Dubbeldik: Boeken ‘Sociale learning en leren met sociale media’ en ‘Mediawijsheid in de klas’ bij Consortium voor Innovatie

Vrijdagmiddag presenteren Wilfred Rubens, Marcel de Leeuwe en ikzelf de boeken: Social learning en leren met sociale media en Mediawijsheid in de klas in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch. Het uitkomen van deze twee boeken is de aanleiding voor het Consortium voor Innovatie om een interactieve themamiddag te organiseren.

Samen met Addy de Zeeuw is een inspirerend en interactief programma opgezet waarin beide boeken in 2×30 minuten gepresenteerd worden om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan over hoe je social learning kunt inzetten bij mediawijsheid.

Mocht je er niet bij (kunnen) zijn of vooraf al een indruk willen krijgen van mijn verhaal (en jouw kritische vragen alvast kunt bedenken 😉 dan kun je bovenstaande slides bekijken. Ik heb er erg veel zin in ;-))

Wil je meer informatie over het boek ‘Mediawijsheid in de klas’ surf dan naar Mediawijsheidindeklas.nl. Wil je het boek aanschaffen? Dan kan dat onder andere bij Managementboek of Bol.com.