Presentatie van lessen “Kennismaking’ bij boek ‘Mediawijsheid in de klas’ online beschikbaar als DLC

In het boek Mediawijsheid in de klas besteed ik uitgebreid aandacht aan kennismaking. Enerzijds kennismaking met het begrip mediawijsheid en anderzijds kennismaking met elkaars mediagebruik van de jongeren. Afhankelijk van de groepsgrootte besteedt ik hier 2 of 3 lessen aan.

2015-09-14_11-31-07

Als extra service bij het boek Mediawijsheid in de klas zijn vanaf vandaag voor de eerste (twee of) drie lessen de presentaties die ik gebruik beschikbaar. De andere presentaties volgen de komende weken/maanden 😉

Wil je meer informatie over het boek ‘Mediawijsheid in de klas’ surf dan naar Mediawijsheidindeklas.nl. Wil je het boek aanschaffen? Dan kan dat onder andere bij Managementboek of Bol.com.