Boek ‘Mediawijsheid in de klas’ naar het Centraal Boekhuis

Centraal_boekhuis_CulemborgAfgelopen vrijdag is het boek ‘Mediawijsheid in de klas’ gedrukt en ingebonden afgeleverd bij het Koning Willem I College.

Een nieuwe mijlpaal 😉

Samen met Sem van Geffen ben ik eind van de dag naar het Centraal Boekhuis in Culemborg gereden om een aantal dozen met boeken af te geven. Een mooi 1-2-tje met Sem omdat het Centraal Boekhuis bijna door de voorraad van zijn boek Gamification in de klas heen is. De verkoop van zijn boek loopt volgens planning.

Vanaf dinsdag (in verband met administratieve afhandeling bij het Centraal Boekenhuis en de dagelijkse update bij de internetboekhandels) is mijn boek Mediawijsheid in de klas leverbaar bij een groot aantal webshops (onder andere Bol.com, ManagementboekECI, Cosmox en Internet Boekhandel) of te bestellen bij een boekhandel bij jou in de buurt.