Willem Karssenberg noemt Mediawijsheid in de klas: “een complete handleiding voor mediawijsheid”

34773_8498-41_hr_fc_1024pixWillem Karssenberg (trendmatcher en adviseur saMBO-ICT) noemt Mediawijsheid in de klas een complete handleiding op Trendmatcher.nl:

Het is eigenlijk een complete handleiding en methode voor docenten die willen werken met mediawijsheid in de klas, maar niet alleen voor hen. Iedereen die zich beroepsmatig of vanuit interesse bezighoudt met mediawijsheid kan hier ontzettend veel informatie uit halen!

Door de opzet en indeling leest het makkelijk weg en via de uitgebreide inhoudsopgave kom je snel bij zaken waar je op dat moment meer over wilt weten. Zo laat het boek zich op meerdere manieren gebruiken, en daar blijft het niet bij. Via een code in het boek krijg je toegang tot een ondersteunende website met nog veel meer informatie, materiaal en bronnen. Het boek is gelardeerd met foto’s, illustraties, kaders met extra weetjes en ook nog een aantal interviews.

Mediawijsheid in de klas is te bestellen via onder andere Bol.com.