Downloadable content (dlc) boek ‘Mediawijsheid in de klas’ deels beschikbaar ;-)

In het boek Mediawijsheid in de klas wordt verwezen naar andere websites, video’s, eduapps, et cetera. Heel mediawijs. Maar in een papieren-boek kun je geen hyperlinks aanklikken. Op basis van ervaringen met de verkoop van het boek Gamification in de klas is eerder al besloten om geen e-book uit te brengen. De vraag hiernaar is zeer klein gebleken.

De oplossing: bij het papieren-boek downloadable content aanbieden.

In het boek vind je steeds onderstaande informatiebalk waarmee verwezen wordt naar deze website. Tevens staat er een downloadcode in die nodig is om in het beveiligde deel van deze website te komen: Mediawijsheidindeklas.nl/dlc.

DLC

De downloadable content is bij aanschaf van het boek Mediawijsheid in de klas beschikbaar voor niet commercieel gebruik als docent/trainer. Dit betekent dat:

  1. het materiaal met bronvermelding geprint, gekopieerd, geüpload naar een eigen digitale leeromgeving en verspreid mag worden aan leerlingen/studenten/deelnemers in het kader van lessen mediawijsheid;
  2. het materiaal mag met bronvermelding aangepast worden naar eigen behoeften en gedeeld worden met andere docenten/trainers die in het bezit van het boek Mediawijsheid in de klas.

De downloadable content valt juridisch onder de volgend voorwaarden:

Creative Commons-Licentie
DLC van Mediawijsheid in de klas van Patrick Koning is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Vanaf vandaag is een deel van de downloadable content beschikbaar, oftewel:

  • alle gebruikte hyperlinks van de hoofdstukken 1, 2, 4, 5, 6 en 7
  • de voorgestelde eindopdracht uit hoofdstuk 4.
  • de geadviseerde beoordelingsmodellen uit hoofdstuk 4 en 5.
  • de geadviseerde beoordelingsrubrics-en uit hoofdstuk 4 en 5.

De downloadable content voor hoofdstuk 3 verschijnt asap 😉