‘Mediawijsheid in de klas’ in de voorverkoop bij Bol.com

Afgelopen vrijdagavond ontdekte ik dat Mediawijsheid in de klas bij Bol.com al in de voorverkoop verkrijgbaar is.

2015-06-01_17-01-51

Zoals ik al eerder schreef is het boek op dit moment bij de drukker. In week 24 wordt het boek afgeleverd bij het Koning Willem I College. De exacte dag in die week krijg ik binnenkort te horen. Diezelfde dag lever ik de boeken af bij het Centraal Boekenhuis in Culemborg. En is het boek beschikbaar voor reguliere verkoop.

Momenteel ben ik druk bezig om de website Mediawijsheidindeklas.nl dat bij het boek hoort af te ronden.

De basis staat.

De foto’s heb ik vandaag vervangen door de foto’s die ook in het boek gebruikt worden. Een leuk detail om te noemen is dat de foto’s gemaakt zijn van eigen studenten en op het terrein van het Koning Willem I College. Zo ademt het boek een Bosch tintje ;-))

In het boek wordt veel verwezen naar andere websites, video’s, eduapps, et cetera. Heel mediawijs. Maar in een papieren-boek kun je geen hyperlinks aanklikken. Op basis van ervaringen met de verkoop van het boek Gamification in de klas is eerder al besloten om geen e-book uit te brengen. De vraag hiernaar is zeer klein gebleken. De oplossing: bij het papieren-boek downloadable content aanbieden. Een klein deel van de downloadable content (DLC) staat al online, echter moet ik hier nog een slag gaan maken de komende dagen.

Daarnaast ben ik bezig met het maken van een inkijkexemplaar. Een eerste opzet hiervoor heb ik vandaag naar Ambitions, de producent, gestuurd. Verder is er een eerste aanzet van een persbericht. En een lijst van mogelijk geïnteresseerde onderwijsbladen, onderwijsorganisaties, et cetera. Er is nog zoveel te doen.

Mocht je het persbericht willen ontvangen inclusief een inkijkexemplaar, dan kun je mailen naar: info[a]mediawijsheidindeklas.nl.