Cover boekDe website van Dutch Cowboys wijdt een leuke blogpost aan de wens die anderhalf Nederlanders blijkbaar koesteren: het schrijven van een boek. Dit naar aanleiding van het boek: Schrijf een boek van Hans Koenen. Een mooie gelegenheid om te verklaren waarom ik de laatste maanden veel minder blogposts schrijf op deze edublog. Ik schrijf nog steeds hoor, maar nu even minder op mijn edublog, want:

ik herken de wens om een boek te schrijven en ben eind augustus 2014 gestart met schrijven van het boek: Mediawijsheid in de klas.

Ondertussen is het schrijven ver gevorderd. En durf ik het wereldkundig te maken. Er zijn al veel hoofdstukken af en zelfs geredigeerd. Is er al een concept van het boek, de plaatjes en layout gemaakt van hoofdstuk 1 en 2. Is er een ISBN-nummer. Een eerste versie van de bijbehorende website mediawijsheidindeklas.nl. Et. cetera.

Medio mei komt het boek uit (onder andere via Bol.com).

De video die gemaakt is als teaser om het boek: Schrijf een boek te kopen is voor mij herkenbaar 😉