Willekeurig namen kiezen in de les met HeroSelector van TeachStarter ;-))

Je kent dat wel: je hebt een opdracht en wilt een aantal studenten deze opdracht laten uitvoeren in de klas, maar je hebt geen tijd om iedereen naar voren te vragen. Oftewel: hoe kies je willekeurig een student?

In het verleden heb ik hiervoor een aantal tools gebruiken zoals de Fruit Machine en de Random Name Generator. Maar … deze tools zijn ondertussen enigszins oubollig geworden. In het voorbereiden van les 2 van de train-the-trainer: Mediawijsheid ben ik eens gaan zoeken naar een visueel aantrekkelijk alternatief.

Random Name Selector

Op TeachStarter kun je op een leuke en visueel aantrekkelijke manier namen willekeurig laten kiezen met de Hero Selector, de Victim Selector of de Lukcy Dip.

Een leuke aanvulling om het sociale media gereedschapskist voor in de les 😉

Welke tools gebruik jij?