Interesse in Gamification?! Word lid van de community Mission Start

Ondertussen is er enige tijd verstreken tussen de lancering van Mission Start op het GROEI & Bloei congres van het Consortium voor Innovatie in ‘s-Hertogenbosch. Sem van Geffen heeft als community manager hard gewerkt aan het afronden van zijn boek, het optuigen van de site en community. Een mooi resultaat. Wat is Mission Start? Mission Start is een groep professionals, uit alle onderwijssectoren, met passie voor games en leren. Deze groep deelt kennis en ervaringen, maar zal deze ook het uitwisselen van expertise faciliteren. Wie maken Mission Start? Mission Start wordt gemaakt door zijn leden. Op dit moment zijn er 57 leden, maar dat aantal moet vanaf september uiteraard gaan groeien. Sem van Geffen is als oprichter en community manager de grote aanjager. Om de community meer kracht te geven is hij afgelopen tijd bezig geweest om een grotere groep “kartrekkers” om zich heen te verzamelen. 2014-07-08_09-13-42   Naast Sem zijn Robbert van der Pluijm en ikzelf toegetreden tot het team 😉 Wat doet Missions Start om zijn missie te volbrengen? Mission Start heeft een forum om kennis en ervaring uit te wisselen, organiseert meet ups en gaat trainingen aanbieden om het gedachtegoed verder te verspreiden. 2014-07-07_08-44-38 Daarnaast is er uiteraard het boek dat begin komend schooljaar gaat uitkomen. Houd de website van Mission Start in de gaten om het boek te bestellen via Bol.com en het bijbehorende digitale materiaal te downloaden. Kortom, er staat veel te gebeuren komend schooljaar bij Mission Start. Meld je snel aan bij het Forum als je interesse hebt in dit onderwerp.