Antipestliedje laat niemand onberoerd tijdens talentenjacht

Vandaag spotte ik op Facebook een indrukwekkende video over hoe is voelt om gepest te worden. Deredactie.be berichtte hierover. Een oud student, Jeroen Koppenol, poste dit bericht op Facebook. Twee jonge rappers rappen over pesten.

Deredactie.be leidt de video als volgt in:

Een staande ovatie en overal zakdoeken om enkele tranen weg te vegen, dat was het resultaat van het opmerkelijke optreden van Charlie Lenehan en Leondre Devries tijdens “Britain’s got talent”. De tienerjongens brachten op het podium een eigen nummer over hoe het voelt om als kind gepest te worden. De dolgelukkige vrienden konden dankzij een druk op de knop rechtstreeks naar de liveshows gaan. In een mum van tijd werd hun antipestliedje al een half miljoen keer bekeken.

Een video met een verhaal dat raakt. Een mooie start voor een les over pesten.