Bingokaart: Oogst de kracht van sociale media in de klas ;-)

Zojuist heb ik de workshop: Oogst de kracht van sociale media in de klas gegeven op het GROEI & bloei congres van het Consortium voor Innovatie. Voor de deelnemers (en lezers van deze blog) hierbij de sociale media bingo 3.0 versie.

Daarnaast heb ik beloofd om ook de presentatie die de leidraad vormde voor de workshop te delen.

Die sociale media bingo 3.0 is al diverse malen (her)gebruikt in het land voor diverse scholen en doelgroepen. Onlangs heb ik hiervan een overzicht gemaakt. De sociale media bingo 3.0 is te gebruiken onder de creative common licentie voorwaarden zoals op deze edublog genoemd worden. Mocht je zelf aan de slag gaan met de bingo dan zou ik het leuk vinden om een reactie hiervan te krijgen. Bijvoorbeeld via een reactie op deze post. Zo kan ik het overzicht compleet houden en krijg ik input om het materiaal up-to-date te houden.