“De reünie” van de Beroepscomponent Leerkracht met Bob Koster & Rob Kamphues

Vorige week vierde het Koning Willem I College het heuglijke feit dat het opleidingstraject Beroepscomponent Leerkracht tien jaar bestaat. In tien jaar zijn er meer dan 100 zij-instromers van het college en een aantal van andere ROC’s opgeleid.

Van 17.00 tot 22.00 uur was de reünie in de De Mensa van de afdeling Horeca voor deelnemers en betrokken van de Beroepscomponent Leerkracht. De beroepscomponent leerkracht is bedoeld voor zij-instromers of docenten in opleiding met betrekking tot de pedagogische en didactische aspecten van het docentschap.

Dit opleidingstraject wordt in samenwerking met Fontys Lerarenopleidingen gegeven.

Reünie (57)

Het programma van de reünie bestond onder meer uit een pakkende inleiding over het leraarschap in het mbo, door Bob Koster, lector werkplekleren bij de Fontys Lerarenopleiding. Rob Kamphues van het KRO-programma ‘De reünie’ heeft op een knappe manier een aantal zij-instromers in het spotlicht gezet in ‘Onze reünie’.
Reünie-155
De Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College heeft wederom fantastisch werk geleverd. Het frietje stoofvlees viel ook bij Rob Kamphues zeer in de smaak. Jos Broos, Jouke Dijkstra & Marcel Bosch en drie studenten van ons college hebben de hele avond voor sfeervolle muziek en zang gezorgd.