Overstap van IFTTT naar JetPack voor het publiceren van posts op Facebook, Twitter, LinkedIN en Google+

Tot vandaag gebruikt ik IFTTT, oftwel: If This Than That om mijn posts op deze blog automatische te posten op Facebook, Twitter en LinkedIn. Voor Google+ was er tot enige weken geleden niet echt een goede oplossing.

2014-01-19_15-50-40

Echter met de komst van een update van JetPack is het sinds kort mogelijk om ook op Google+ posts automatisch door te posten met de feature: Publicize. Vandaag heb ik de overstap gemaakt: IFTTT uitgezet en Publicize ingesteld. Ik ben benieuwd of het meteen perfect gaat werken, want dit is de eerste post en dus the proof of the pudding.

Mocht je zelf ook aan de slag willen gaan met Publicize dan ik je Course 1: Facebook, Google+ en Twitter en Course 2: LinkedIN, Tumblr en Path aanraden.