Opnieuw lichting bevlogen MBO-docenten gediplomeerd bij het Koning Willem I College

Ook dit jaar is de opleiding Beroepscomponent Leerkracht verzorgd door de Academie voor Teaching and Learning succesvol afgesloten. De deelnemers aan dit traject namen het Fontys-diploma dat hen formeel benoembaar maakt als docent in het MBO en het Bewijs van deelname van het Koning Willem I College in ontvangst.

image001

V.l.n.r.: Karen Toemen (V&V) – Hester van Lanen (AG) – Sita van de Doelen( AKAdroom) – Rens Loing (IS)– Jeroen van Aalst (M&C)– Max Willems (Waterfabriek) – Antoon van Ballegooij( Brabant Water) – Raymond Hilhorst(BAM)
Ook geslaagd: Helmi van den Akker van Zelst (K&E)

De diplomering vond plaats op 27 juni 2013. Het werd een feestelijke bijeenkomst, waarin traditiegetrouw de geslaagden op een bijzondere manier met woord, beeld en muziek in het zonnetje gezet werden. Tijdens de diplomering is Prezi gebruikt om de deelnemers in het zonnetje te zetten.

Familie, vrienden en collega’s feliciteerden daarna de geslaagden tijdens een gezellig borreluurtje.