Landelijke docentendag expertisecentrum voor blinde en slechtziende mensen Visio in het teken van onderwijs in 2020

Op dinsdag 4 juni verzorg ik vanuit de Academie voor Teaching and Learning een presentatie en een drietal workshops op de landelijke docentendag van Visio. Visio is een expertisecentrum voor blinde en slechtziende mensen. De insteek van de landelijke docentendag is het onderwijs in 2020.

Na de keynote van Jeannette Noordijk, per 1 augustus 2013 de opvolger van Coen Free, mag ik in 30 minuten een brug slaan tussen het onderwijs in 2020 en wat je vandaag al kunt doen als docent.

Daarnaast geef ik de bekende en veel gekopieerde sociale media bingo. Ondertussen heb ik een update gemaakt met enkele nieuwe tools, maar vooral ook extra onderbouwing en voorbeelden van gebruik van sociale media in de klas.

Ik heb er erg veel zin in en ben benieuwd naar de reacties vanuit Visio op de presentatie en workshops.