Presentatie survivaltips voor ouders in de Branding: Hoe leer ik mijn zoon/dochter wijs te surfen op het internet?

Gisteren was “Ouders in de klas” als aanloop naar de conferentie “Ouders in de branding” die op zaterdag 20 april 2013 tussen 10:00 – 15:30 gehouden wordt:

Op zaterdag 20 april 2013 van 10.00 – 15.30 uur vindt in de School voor de Toekomst van het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch de zesde regionale conferentie voor ouders van leerlingen in het middelbaar (beroeps) onderwijs plaats. Een dag met boeiende presentaties, interactieve workshops en gesprekken. Met onderwerpen die op school, in de opvoeding en in de belevingswereld van u en uw kinderen op dit moment actueel zijn. Deze conferentie is met name bedoeld voor ouders van studenten van het Koning Willem I College, maar ook ouders van leerlingen van andere (VO) scholen zijn van harte welkom.

Er is een boeiend programma samengesteld met diverse workshops. Eén van de workshops mag ik verzorgen zoals je in onderstaand programma-onderdeel kunt zien:

3-27-2013 12-09-30 PM

De basispresentatie voor de Workshop: Hoe leer ik mijn zoon/dochter wijs te surfen op het internet is voor 95% klaar en is te vinden op Slideshare.

Ik heb erg veel zin om deze workshop te gaan geven en ben benieuwd naar de interactie met ouders over dit onderwerp.