IJzersterk – Dé Managementconferentie 2013 in Hengelo

Op 10 en 11 april 2013 vindt in Hengelo Dé Managementconferentie plaats van het Consortium voor Innovatie. Voor mij zijn de conferenties van het Consortium voor Innovatie een van de meest waardevolle evenementen.

3-27-2013 09-05-42 AM

Op woensdag verzorg ik samen met Martijn Bos (Ronde 1 om 14.45-15.45 uur) een presentatie over de invoer van het vak Mediawijsheid binnen het Koning Willem I College. Aan de hand van het ADDIE-model worden de diverse invalshoeken belicht van de invoer van een verplicht vak dat centraal ontwikkeld en uitgerold wordt.

Ook dit jaar mag ik weer als gastblogger verslag doen van de diverse presentaties die ik bezoek. Altijd een erg leuke bezigheid die aan de ene kant vermoeiend is, maar voor mezelf de leerwinst verhoogd, omdat ik mezelf dwing om een samenhangende samenvatting te maken van de presentatie. Ik hoop natuurlijk dat de andere bezoekers (of niet bezoekers) zo ook een stukje mee kunnen krijgen van de boeiende en leerzame verhalen uit onderwijsland.

Het complete programma van Dé Managementconferentie is te vinden op de weblog van het CvI. De blog waar een groot aantal verslagen geplaatst zullen worden is te vinden op Hengelo2013.