Eindproduct train-the-trainer Mediawijsheid: De rol van sociale media in het leven van …

Als eindopdracht maken de deelnemers aan de train-the-trainer Mediawijsheid een presentatie (in een sociale media tool) waarin ze antwoord geven op de vraag:

Wat is de rol van sociale media in jouw leven?

Het antwoord op deze vraag wordt aangevuld met hetgeen ze geleerd hebben tijdens de train-the-trainer. Daarnaast maken ze een verantwoordelingsverslag waarin alle gemaakte keuzes toegelicht worden. De opdracht bevat een aantal gerichte vragen die beantwoord moeten worden. Dit om op het resultaat te kunnen sturen.

Paula de Ruiter, deelnemer aan de train-the-trainer Mediawijsheid, heeft akkoord gegeven om haar presentatie te delen via mijn weblog. Een mooi voorbeeld wat mij betreft waarin je kunt zien wat er te bereiken is door een docent na het volgen van de train-the-trainer Mediawijsheid.