Mentimeter-check tijdens de workshop: “Ervaar het landschap van sociale media” #smhuis

Tijdens de workshop: “Ervaar het landschap van sociale media” op de donderdag van de week van Sociale Media van het Consortium voor Innovatie gaan Karin Winters en ikzelf halverwege de workshop met het publiek in gesprek over de workshop: Hoe tevreden ben je over de workshop tot nu toe?

We gebruiken hiervoor Mentimeter.

Mentimeter

De vraag: Hoe tevreden ben je over de workshop tot nu toe? wordt door de deelnemers digitaal beantwoord door gebruik te maken van laptops, smartphones, tablets, netbooks, et cetera. De vraag kan beantwoord worden via de vote-page: Hoe tevreden ben je over de workshop tot nu toe?. Het resultaat kun je hieronder bekijken tijdens de workshop, want deze wordt live bijgewerkt.

Doordat de workshop vooral interactief moet worden en de deelnemers in overleg met Karin Winters en mijzelf de richting bepalen: “U vraagt, wij draaien”, kun je door kort de gevoelstemperatuur te meten met elkaar bepalen hoe de rest van de workshop ingevuld gaat worden.