Documentaire over autisme van Louis Theroux tot 21 september op Uitzendinggemist.nl

Gisteravond was de boeiende documentaire over autisme van Louis Theroux. Ik vind bijna alle documentaires van Louis Theroux erg goed, omdat ze een goede kijk geven op situaties in de wereld. De manier waarop Louis Theroux zich onzichtbaar kan maken, oprechte vragen stelt zonder de ander aan te vallen, maakt dat de inkijk steeds erg leerzaam is. Dit geldt ook voor de documentaire: Autism.

Zoals ik al vaker geschreven heb, werk ik afgelopen jaren met autistische studenten op de ICT-Academie van het Koning Willem I College, maar verzorg ik ook al enige jaren training in de omgang met zorgleerlingen. Om die rede een must om de uitzending te bekijken voor mij.

De uitzending is tot 21 september 2012 te bekijken op Uitzendinggemist.nl.