Gratis iPhone werkvormen app beschikbaar in de App Store

Na de succesvolle training met de iPad binnen het Koning Willem I College en mijn “iPat zoek iPad” blogposts, rolt vandaag via LinkedIN een tip binnen van een nieuwe onderwijs app in de App Store:

Elke leraar of trainer zoekt altijd naar nieuwe manieren om zijn lessen of bijeenkomsten in te richten. Het gebruik van verschillende didactische werkvormen draagt bij aan het leerplezier en het leerrendement.

Maar, waar ontdek je weer eens een nieuwe werkvorm en wat is nu een geschikte vorm voor het doel van je les? De werkvormen-applicatie van Onderwijs Maak Je Samen biedt de oplossing. Een eenvoudig keuzemenu helpt je bij het vinden van de geschikte werkvorm voor je doelstelling.

Deze applicatie bevat ruim 40 verschillende didactische werkvormen en daarnaast ook nog eens 10 werkvormen die ingezet kunnen worden voor kennismaking.

Wil je je laten verrassen? Schud je iPhone en wordt verrast met een willekeurige suggestie.

Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@onderwijsmaakjesamen.nl

Een leuke inspirerende app die je op je iPhone altijd bij je hebt en zo even snel kunt raadplegen voor een leuke werkvorm, zoals een weblog bijhouden voor reflectie, ren je rot, mindmappen, woordslangen en de talking stick. Er zitten tevens een groot aantal kennismakingswerkvormen in. Leuk voor de komende introductieweek na de zomervakantie!