WWDC 2011: iTunes 10.3 direct beschikaar / iOS 5 rond de herfst

Zoals menigeen heb ook ik gisteravond via sociale media gevolgd wat er tijdens de keynote op het WWDC 2011 van Apple aan nieuwtjes gebracht is. Genoeg andere bronnen om een beeld hiervan te krijgen, zoals bijvoorbeeld de keynote in zijn geheel:

Als het je te lang duurt, kun je ook de samenvatting in 25 bullits lezen bij de iPhoneclub. Ondertussen is ook iTunes 10.3 beschikbaar met de volgende nieuwe functionaliteit:

iTunes in the Cloud beta gives you new ways to get your music, apps, and books from one device to another — wirelessly and without syncing. And the iBookstore comes to iTunes on your Mac or PC for an unabridged browsing and shopping experience. With iTunes, even getting your entertainment is entertaining.

Waar ik zelf erg blij mee ben is dat iOS ook voor de iPhone 3GS beschikbaar komt. In alle geruchten tot nu toe zou deze niet meer geupdate worden.