Opvolger van de Poken: bump!?

Afgelopen week struinde ik weer eens in de App store van Apple op zoek naar interessante nieuwe apps. Ik kwam de applicatie Bump tegen. Een applicatie om persoonlijke informatie uit te wisselen via de telefoon door deze kort tegen elkaar te bumpen.

Ik heb mijn collega Martijn Bos gevraagd om bump te installeren op zijn Android telefoon om het geheel uit te kunnen proberen. Iemand al ervaring?

Bump

Bump

Meteen legde ik de link naar mijn Poken waarvan na één Poken-vriendje ondertussen de batterij leeg is. Het rumoer rondom de Poken is al maanden verstomd. Toch is de website van Poken is nog steeds in de lucht en ziet er degelijk en professioneler dan in het verleden uit. Wie gebruikt de Poken nog steeds actief?

Het mooie van dit idee is dat het op je telefoon draait en dus zo altijd bij de hand is. Natuurlijk moeten er meerdere platformen volgen om het tot een universele App te laten komen.