Communitydag Koning Willem I College 2010 wederom een succes!

Communitydag van het Koning Willem I College

Communitydag van het Koning Willem I College

Afgelopen zondag was het alweer de derde keer dat het Koning Willem I College zijn deuren opende voor de community.

Ook dit jaar was er een keur aan activiteiten te beleven voor jong en oud. Naast de nostalgische kermis was er de mogelijkheid om onder begeleiding van studenten van de sportacademie te basketballen, voetballen, hockey-en, et. cetera. Verder was er een echte modeshow georganiseerd door de afdeling Lifestyle. Ook de “kappers” hadden flink uitgepakt. Zo kon je je haar laten restylen, je haar laten invlechten, een henna tatoeage op je hand laten zetten, et. cetera. Er liepen clowns rond. Je kon lessen EHBO krijgen, maar ook de sirene van een ambulance bedienen. Alles onder genot van een gratis kopje koffie/thee voor de ouders.

Een erg leuk dag waarmee het college zich duidelijk neerzet in de community. Op naar volgend jaar. Mijn kinderen kijken er nu al weer naar uit.

Zie ook de website van het Koning Willem I College voor een impressie.