Navelpluis in de iPhone kan storing veroorzaken!?

Navelpluis in iPhone levert problemen

Navelpluis in iPhone levert problemen

Nadat ik mijn iPhone koptelefoon afgelopen juni in het hotel in Madison had laten liggen, ben ik enige tijd aan het wikken en wegen geweest om nieuwe te kopen.

Maar welke dan?

Uiteindelijk had ik besloten om in-ears te kopen, echter bleken deze niet goed te werken. De lage tonen waren belabberd en de microfoon werkte niet goed. Balend ging ik enige dagen latern terug naar de winkel waar ik de in-ears gekocht had. De koptelefoon kon niet teruggenomen worden vanwege de wet op de hygiëne. Geklets vond ik, want ik had een product gekocht dat niet werkte. Het had niks met niet tevreden zijn te maken. Het ding was gewoon kapot!

Na enig aandringen van mijn kant en doorvragen van de verkoper, kreeg deze opeens een AHA-erlebnis. Het pakte een paperclip vanachter de toonbank en begon voorzichtig in de koptelefooningang van mijn iPhone te friemelen. En wat bleek een bolletje navelpluis kwam uit de koptelefooningang. Daarna bleek de koptelefoon goed te werken. Ik moest hier natuurlijk erg om lachen en was blij dat alles werkte. Van de verkoper kreeg ik te horen dat dit een vaker voorkomend fenomeen is: navelpluis in de iPhone.