TEL – Examenopdracht Kerntaak 2

Al enige maanden volg ik de Leergang Technology Enhanced Learning van het Koning Willem I College. De leergang zit in een afrondende fase nu het leerarrangement dat ik gemaakt heb in volle gang is.

Voor Kerntaak 2: “Het aangaan, onderhouden en afbouwen van leerrelaties” bestaat de examenopdracht uit het bijhouden van een weblog (of website) waarin periodiek verslag gedaan wordt van de afwegingen en beslissingen die genomen zijn tijdens het leerproces.

Technology Enhanced Learning Display door TCLibrary op Flickr

Als fanatiek edublogger heb ik er uiteraard voor gekozen om mijn weblog hiervoor te gebruiken. De afgelopen maanden heb ik steeds verslag gedaan van mijn bevindingen. Alles heb ik gegroepeerd onder de categorie Leergang TEL en is zo makkelijk terug te vinden voor de assessoren. Uiteraard zijn alle andere blogposts een bewijs van mijn passie voor, mijn visie op, en mijn ervaringen met de combinatie van technologie en leren.