Presentatie CvI Congres: Just do IT – web 2.0 inspiratie voor de leraar 2.0

Afgelopen donderdag mocht ik mijn interactieve presentatie verzorgen met als titel: “Just do IT – web 2.0 inspiratie voor de leraar 2.0” van 11.15 tot 12.15. Wat mij betreft altijd weer spannend om te zien of er überhaupt publiek komt opdagen, want zelf vind ik het erg lastig om te kiezen op basis van zo’n dik boekwerk met allemaal interessante presentaties.

Gelukkig zat de zaal met 50 stoelen bomvol. Ik schat dat er zo’n 60 mensen binnen zaten. Er konden zelfs een aantal mensen niet meer binnen. De sfeer tijdens de presentatie was super, men was zeer betrokken, en deelde graag eigen ervaringen. Ik ging moe, maar met een super goed gevoel naar huis.

Zoals beloofd zou ik de presentatie publiceren op mijn weblog en het weblog van het Consortium voor Innovatie.

Just do IT inspiratie – web 2.0 voorbeelden voor de leraar 2.0

Via mijn blog wil ik alle deelnemers en vooral de organisatie bedanken voor een top conferentie. Ik heb zeer interessante sessie bijgewoond, en neem derhalve veel nieuwe ideeën mee naar huis (ehh, school).

[ad#reclame]