Blog problemen

Dit weekend ben ik druk bezig geweest met het overzetten van mijn weblog naar een nieuwe webhosting partij: Webreus. Bij de oude provider had ik veel problemen met onder andere voldoende bandbreedte voor een redelijke prijs, maar ook stonden op een of andere manier rechten op WordPress bestanden niet goed, waardoor ik weinig zelf kon aanpassen. Waarom? Ik kwam er maar niet achter, en de hulp van de helpdesk was minimaal en reacties waren vaak kortaf.

[ad#reclame]

Toen vorige week opeens mijn statistieken naar benden doken in Google Analytics, maar ook het aantal subscribers via feedburner kwam ik erachter dat al mijn posts broken links opleverden. Waarom? Ook hier kwam ik niet achter. Een update van een plugin? Of problemen bij de webhosting partij? Ik weet het niet, maar wederom amper antwoord of lange wachttijden.

Voor mij de rede om op zoek te gaan naar een nieuwe webhosting partij. Via forums en vergelijkingssites kwam ik terecht bij Webreus. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Goede prijs/prestatie verhouding en zeer snelle reactie op mijn vragen. Top!