N@tschool werkte niet onder Firefox 3.6

Deze week is Firefox 3.6 uitgekomen en melden meteen de eerste studenten nu dat N@tschool niet werkt onder versie 3.6.

Al veel vaker heb ik geschreven over Firefox, Internet Explorer of vorige week nog over Google Chrome en de ondersteuning door N@tschool. Op Twitter vond ik van Edwin Hendriks eveneens de constatering hiervan, maar ik heb nog geen oplossing gevonden.

Wat vreemd is, is dat de plugin gewoon als compatible wordt aangemerkt, terwijl hij in werkelijkheid niet werkt.

[ad#reclame]

Iemand een oplossing?

Natuurlijk kun je gewoon terugschakelen naar versie 3.5 of tijdelijk internet explorer gebruiken, maar zoals Karin Winters vorige week reageerde, vind ik dat naast het adequaat ondersteunen van een grotere range van webbrowsers, zoals Google Chrome en Safari, het echt noodzakelijk dat bij (veelal automatische updates van IE of Firefox) de N@tschool gewoon blijft werken.