N@tschool onder Google Chrome?!

Van een van mijn studenten kreeg ik de vraag of hij N@tschool onder Google Chrome kon draaien. Nee, want N@tschool ondersteund alleen Internet Explorer en Firefox, maar zelf had hij al geëxperimenteerd met de extension IETab. Deze wilde echter niet installeren om een of andere rede:

Error message: “Invalid value for ‘permissions[0]”

Na enig speuren kwam ik hier terecht en enige reactie verder stond een oplossing. Namelijk het installeren van een developer versie van Google Chrome. Mogelijk heeft het probleem te maken met het draaien van Google Chrome onder Windows 7, maar dat weet ik niet zeker.

De oplossing is simpel: Installeer de developer versie van Google Chrome via deze link. Start Google Chrome en installeeer vervolgens IETab via deze link.

Browse naar N@tschool en klik linksboven op het IETab icoontje. Zie bovenstaande screenshot.

[ad#reclame]