Gezellige drukte op de communitydag 2009 van het Koning Willem I College

Afgelopen zondag was de communitydag 2009 van het Koning Willem I College. Naast een nostalgische kermis waren er tal van activiteiten, o.a. hockeytraining door Marc Lammers (hockeycoach dames met goud op de Olympische spelen), tafeltennis, streetvoetbal, leren reanimeren, proeverij door de Horeca opleiding, fotoexpositie door de opleiding Multimedia Art en Performance, et cetera.

Een gevarieerd programma met voor elk wat wils. Vorig jaar was de eerste editie met zo’n 500 bezoekers. Dit jaar de 2de editie met 1500 bezoekers. Een succes wat het Koning Willem I College betreft met de hoop en verwachting dat de Communitydag stap-voor-stap uit mag groeien tot een gerenommeerd evenement in de regio Den Bosch.

[ad#reclame]