Live registratie van kick-off periode 1 van de ICT-Academie beschikbaar!

Op maandagmorgen vond in het metaforum van de School voor de Toekomst de start plaats van de eerste periode van onderwijs voor de eerste jaars studenten van de ICT-Academie. Studenten gaan inde erste periode aan de slag met besturingssystemen als Windows XP, Windows Vista en Ubuntu Linux. Aan het eind van de periode zijn studenten in staat om op basis van de behoeften van de klant een pc volledig in te richten met de juiste software.

Als hoofdspreker vertelde Tony Krijnen van Microsoft over de filosofie van zijn bedrijf rondom software. Ontwikkelingen als het nieuwe werken, virtualisatie, data centers, et cetera en de rol van producten als Windows 2008 en Windows 7.

Ten slotte lichtte Patrick Koning, docent van de ICT-Academie, het project toe. Wat verwacht de klant? En hoe pak je dit nu precies aan.

Get Microsoft Silverlight

De kick-off was live te volgen via de Presentations2Go server van het Koning Willem I College, maar is ook achteraf via dezelfde server te bekijken. Zie bovenstaande video.

Zie ook Willemeenonline.