Student maakt promo voor het Koning Willem I College

Al eerdere schreef ik op mijn weblog over Edwin Schaap. Een kanjer op het Koning Willem I College die fantastische animaties weet te maken en via YouTube zo dit 2,5 miljoen hits scoorde. En zo de krant en zelfs de TV haalde. Hij kreeg aanbiedingen voor werk, maar ook uitnodigen om workshops te geven in het buitenland. Een van de klussen die hij opgepakt heeft, is om een promo te maken voor het Koning Willem I College.

7-9-2009 11-17-29

De promofilm werd tijdens de opening van het schooljaar getoond aan de medewerkers van het Koning Willem I College. Ik vind het echt geweldig wat een talent er op het MBO zit. Wat mij betreft een toekomstige student van het jaar voor het Koning Willem I College, en mogelijk een landelijker winnaar?

[ad#reclame]