Hoe zorg je dat je WordPress weblog makkelijk te lezen is op een iPod, iPhone en Android?

Mijn weblog was al enige tijd via een iPod of iPhone makkelijk te lezen doordat ik gebruik maakte van de iWPhone plugin (zie linker plaatje). Een zeer handige plugin die na het uploaden en activeren zijn werk vanzelf doet.

iwphone_on_ipodtouchphone-rev

Echter, deze plugin dateert ondertussen van september 2007 zonder updates. Ook het kunnen instellen van de look-and-feel is erg lastig, omdat je in HTML of CSS code moet gaan graven.

[ad#reclame]

Enige tijd geleden kwam ik WPtouch tegen. Een gloednieuwe plugin die hetzelfde doet, maar dan er veel gelikter uitziet en de mogelijkheid heeft om via een eenvoudig management scherm (onder settings) in WordPress de look-and-feel aan te passen. Wat mij betreft een must voor iedere WordPress gebruiken om zo je bezoekers via een iPod, iPhone of Android telefoon op een eenvoudige wijze toegang te geven tot je weblog.