De telefoongids & Gouden Gids ouderwets in de brievenbus: zonde!

Vandaag kreeg ik tot mijn verbazing wederom de Telefoongids en Gouden Gids in mijn brievenbus. Dik 840 bladzijden! Zonde van al dat papier, want ik gebruik de gids al jaren niet meer. Gelukkig zijn beide gidsen al enige jaren gecombineerd, zodat ik maar een dik pak papier weg moet gooien in plaats van twee. Dat scheelt al heel wat papier, hoop ik.

Online zoeken via de Telefoongids gaat veel makkelijker. meteen het adres en telefoonnummer die ik via copy & paste in mijn adresboek kan zetten, via Google maps meteen zicht op waar ik moet zijn, et cetera. Kortom, veel handiger en van deze tijd!

[ad#reclame]

Natuurlijk heb ik er begrip voor dat er mensen zijn zonder pc, internet of affiniteit met technologie. Maar waar ik van baal is dat ik wil kiezen of ik de Telefoongids & Gouden Gids wel of niet in de bus krijg. Net zoals ik een stikker op de brievenbus heb waardoor ik geen ongewenste reclame ontvang. Ook dat scheelt een hoop papier. Deze keuze om wel of niet de Telefoongids & Gouden Gids te ontvangen zou een heleboel papier besparen!