Student van het jaar: Ralph Gijsbrechts

Deze week is Ralph Gijsbrechts student van het jaar geworden van het Koning Willem I College. Ralph was student van de ICT-Academie van het Koning Willem I College.

Ralph Gijsbrechts van de opleiding applicatieontwikkelaar (ICT Academie) is Student van het Jaar 2009 geworden. Een ‘uitverkochte’ Koningszaal was getuige van een spetterende show, soepeltjes aan elkaar gepraat door presentator en TV-ster Valerio Zeno.

Ralph bleef in de verkiezing van ‘Student van het Jaar’ net voor op Maurice Santbergen (Technicus Middenkader, afdeling HighTech Metalektro) en Hilde Hoefnagels (Onderwijsassistent, afdeling Kinderopvang & Onderwijs).

Als docent van de ICT-Academie heb ik het genoegen gehad om met Ralph als inhoudsdeskundige te mogen samenwerken in leerjaar 1. Een bijzondere student met een mega interesse in ICT, een grote drive om te leren en bereidheid om anderen te helpen. Wat mij betreft een terechte winnaar.

[ad#reclame]