De wet op Internet

Afgelopen hemelvaart vakantie heb ik voor de Leergang TEL het boek van ICT Jurist Arnoud Engelfriet gelezen. Een zeer interessant en makkelijk te lezen boek waarin alle aspecten van het recht op internet belicht wordt:

Je mening geven op een blog of forum, via Kazaa de nieuwste muziek downloaden, even een scriptie kopiëren van Internet of op een gedeelde map in andermans computer rondkijken. Gewoon wat klikken, of zware Internetcriminaliteit? En hoe zit het met een webwinkel die niet doet wat hij belooft? Daarover gaat het boek De wet op internet van ICT-jurist en internetter van het eerste uur Arnoud Engelfriet.

Een van de zaken die ik aangepast heb (tot nu toe) op mijn weblog is het toevoegen van een disclaimer. Ik heb Arnoud Engelfriet gevraagd hierop te reageren via zijn website. Ik ben benieuwd naar zijn reactie. In de Leergang TEL sessie van deze maand komt Arnoud Engelfriet een lezing geven over zijn boek. Verder gaat hij in op ingebrachte casussen van de deelnemers.

[ad#reclame]