1 April Grap van Slideshare

Nadat op 1 April al ’s ochtends door mijn kids in de mailing genomen was; mijn buurjongen zou tegen mijn auto aangereden zijn, werd ik eveneens door Slideshare in de maling genomen.

slideshare

Ik ontving een mailtje waarin stond dat een van mijn presentaties mega veel hits zou hebben gehad. Ik vond het al vreemd, want wat moet een met name Engelstalig publiek met nederlandse slides, maar ach een beetje trots was ik toch wel. Meteen via Twitter, zoals de mail voorstelde, dit wereldkundig maken. Op mijn slidespace bleek ik zeker 8000 hits te hebben op de slides van mijn Workshop over Google Docs. Wauw!

2-4-2009-16-21-49

Helaas werd ik door zowel mijn collega Martijn Bos als ook door @Trendmatcher er op geattendeerd dat het een 1 April grap zou zijn. En inderdaad vandaag staat mijn presentatie over Google Docs op een schamele 83 hits!

[ad#reclame]