Google Alerts: hendig!

Ik gebruik al lange tijd Google Alerts. Wat mij betreft een handig tool om bij te houden wat er over een bepaald onderwerp te weten wat er allemaal te koop is. Het nadeel is dat je bij algemene termen een bulk aan informatie over je heen gestort krijgt. Daardoor gebruik ik Google Alerts alleen om heel specifiek informatie op het internet bij te houden, zoals wat er over het Koning Willem I College op het internet gezegd wordt.

google-alerts

Zo kwam ik er vorige week achter dat er enige tijd geleden een Hyves voor het Koning Willem I College gestart is door een van onze studenten. Goed om te weten, en zeker goed om jezelf te informeren rondom wat er afspeelt binnen “onze” Hyves.

[ad#reclame]

Wat mij betreft is Google Alerts een “hendig” hulpmiddel als je heel specifiek wilt weten wat er over een bepaald onderwerp op het internet afspeelt.