Twittercounter op je weblog

Vandaag liep ik tegen de website Twittercounter.com aan. Deze site maakt het mogelijk om naast bijvoorbeeld je Feedburner counter ook het aantal volgers van Twitter te melden op je site.

twittercounter

Er is tevens een WordPress plugin beschikbaar om op een eenvoudige wijze de Twittercounter in je weblog te tonen.

Na het invoegen van de code of plugin ziet het geheel er als volgt uit op je weblog:

Zelf ben ik zeer kritisch in wie ik volg, want voor mij is het niet interessant te weten dat iemand aardappelen aan het schillen is. Wie mij volgt? Afgelopen week kreeg ik er opeens 10 nieuwe volgers bij in 1 dag. Van andere twitteraars hoorde ik hetzelfde. Ik vraag me af of dit serieuze volgers zijn of spammers? Die hopen dat je hun ook gaat volgen. De meeste waren Engelstalig, terwijl ik in het Nederlands twitter, dus verdacht.